مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ به چه صورت می باشد؟ داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد پس از برگزاری آزمون ارشد و دریافت کارنامه های اولیه خود و رویت رتبه اکتسابی با افکار منفی و مثبت بسیاری در ذهن خود، دست و پنجه نرم می کنند و با داشتن تجربه از انتخاب رشته کارشناسی، هستند داوطلبانی که گاها با انتخاب رشته نادرست روبه رو شده اند و در نتیجه در رشته مدنظرشان قبول نشده اند و یا به کل مردود شده اند. درواقع انتخاب نادرست از عدم آگاهی داوطلب از دانشگاه های ارائه دهنده ی رشته موردعلاقه اش و همینطور نداشتن درک کافی از قبولی های رتبه های مشابهش در سال های گذشته ناشی می شود. در ادامه ی این مطلب قصد داریم به موضوعاتی که در کارشناسی ارشد دارای اهمییت است بپردازیم.
منبع: مشاوره انتخاب رشته ارشد
مشاوره انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۰
داوطلبان در انتخاب رشته کارشناسی ارشد می توانند به جای اتکا فقط بر خود از یک مشاور تحصیلی کمک بگیرند. مشاوره های تحصیلی در حال خاضر بصورت حضوری و تلفنی در دسترس هستند و می توانند به داوطلبان کمک کنند، اما اگر بخواهیم با توجه به شرایط حال حاضر تصمیم بگیریم استفاده از مشاوره تلفنی ضمن رعایت مسائل بهداشتی امتیاز های مثبت دیگری را نیز در پی دارد.
مشاوران در مشاوره تلفنی با داوطلب گام به گام همراه هستند و به او کمک می کند انتخابهایش را در فرم انتخاب رشته با آگاهی و اطمینان قرار دهد و از طرفی از رخ دادن اشتباهات احتمالی مثل درج اشتباه کد رشته محل و … جلوگیری کند چرا که امکان ویرایش فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد محدود است و نمی توان بارها آن را تغییر داد و باید با اطمینان کدرشته ها وارد شود.
چگونگی انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۰
اولین کاری که داوطلبان در انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد باید انجام دهند مطالعه ی کامل دفترچه می باشد. خط به خط باید شرایط و ضوابط درج شده در دفترچه بررسی شود و هر شخص نکات مربوط به خود را در کاغذی جدا یادداشت کند و در هنگام انتخاب رشته آن ها را مدنظر قرار دهد. گزینه های مثل سهمیه، نوع گرینش رشته ها، دوره های پذیرش دانشجو و … عواملی است که در شانس قبولی داوطلب تاثیر گذار است.
سپس باید با در نظر گرفتن علاقه مندی های خود به گرایش و دانشگاه مدنظر الویت هایشان را یکی یکی از دفترچه استخراج نمایند و سعی کنند تمامی آن ها را روی کاغذ جدا بنویسند.
اولویت بندی انتخاب ها
در فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد 100 انتخاب وجود دارد، حتی برای کسانی که در دو رشته نیز در آزمون سراسری شرکت کرده اند نیز یک فرم وجود دارد و باید انتخاب هایشان را همگی در یک فرم جمع آوری کنند.
داوطلبان باید از این 100 انتخاب، 20 انتخاب را در ابتدای انتخاب رشته به الویت های خوش بینانه و یا رویایی که قبولی در آن ها کمی دوراز انتظار است اختصاص دهند و سپس 60 انتخاب بعدی را به صورت معقول و نرمال متناسب با علاقه مندی های خود و همینطور رتبه خود انتخاب کنند که در آن شانس قبولی دارند و در انتها 20 انتخاب آخر خود را بد بینانه انتخاب کنند که شانس قبولی در آن ها نزدیک به صد درصد است و داوطلب اطمینان داشته باشد اگر انتخاب های بالا کارساز نبود در یکی از انتخاب های پایین حتما شانس خواهد داشت.
نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۰
برای اینکه بتوانید در زمان های مقرر الویت های خود را در فرم انتخاب رشته تکمیل کنید، حتما بایستی با نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1400 آشنا باشید. در این قسمت نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1400 را در چندین مرحله برای شما آورده ایم.
1️⃣ به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی ” sanjesh.org ” مراجعه کنید.
2️⃣ از منوی رنگی سمت راست سایت برروی گزینه “ کارشناسی ارشد ” کلیک نمایید.
3️⃣ برای انتخاب رشته دانشگاه های سراسری بر روی گزینه ” سامانه جامع آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 (کارنامه نتایج اولیه و انتخاب رشته) ” کلیک کنید.
4️⃣ پس از ورود به سامانه، بر روی گزینه “ انتخاب رشته ” کلیک کنید.
5️⃣ از طریق یکی از دو روش موجود وارد فرم انتخاب رشته شوید.
روش اول: وارد کردن شماره پرونده و شماره پیگیری ثبت نام
روش دوم: وارد کردن شماره پرونده، شماره داوطلبی و کد ملی
6️⃣ پس از وارد شدن به میز کار خود در سایت سازمان سنجش، مجدد بر روی گزینه ” انتخاب رشته ” کلیک کنید.
7️⃣ فرم انتخاب رشته نمایش داده خواهد شد، انتخاب های خود حداکثر در 100 کد رشته محل در فرم انتخاب رشته الویت بندی کنید.
8️⃣ وقتی الویت های خود را در فرم انتخاب رشته وارد کردید، برای کاهش میزان خطا چندین بار فرم خود را بررسی کنید و سپس بر روی گزینه تائید نهایی کلیک کنید. پس از تایید نهایی سامانه یک کد پیگیری به شما خواهد داد که این کد را یادداشت کنید تا اگر نیاز به ویرایش و پیگیری بود از طریق این کد اقدام کنید.
انتخاب رشته سایر دانشگاه ها
اگر داوطلبان مایل به انتخاب دانشگاه های پیام نور و موسسات غیرانتفاعی نیز باشند و حتی با وجود ثبت نکردن گزینه علاقه مندی به انتخاب رشته دانشگاه های پیام نور و موسسات غیرانتفاعی در زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ، می توانند در زمان انتخاب رشته با تهییه ی کارت اعتباری جدا و پرداخت هزینه آن در این دانشگاه ها در همان فرم دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته نمایند.
نکته قابل ملاحظه اینست که فرم دانشگاه های سراسری و آزاد مجزاست و داوطلبانی که مایل به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد نیز هستند باید در سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با پرداخت هزینه جدا، فرم مربوطه را از طریق دفترچه انتخاب رشته دانشگاه های آزاد انتخاب کنند.
مشاوره تلفنی انتخاب رشته کنکور ارشد ۱۴۰۰
برای قدم گذاشتن در مسیر انتخاب رشته شما باید به سراغ مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری بروید. در این دفترچه لیست رشته های ارائه شده در مقطع کارشناسی ارشد در کل دانشگاه های سراسر کشور موجود است که شما بایستی از میان آن ها کد رشته محل هایی که بر اساس فاکتور های علاقه هزینه تحصیل و رفت و آمد، کیفیت دانشگاه و … مطابق شرایط شما است را استخراج کنید.
در مطالب بالا توضیحات کافی در مورد مشاوره کارشناسی ارشد را ارائه دادیم. چنانچه مایل به دریافت مشاوره متناسب با رتبه و کارنامه خودتان هستید و همینطور اگر نیاز به یک مشاور در طول فرآیند انتخاب رشته کارشناسی ارشد دارید، می توانید با مشاوران مرکزمشاوره دانتل تماس حاصل بفرمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1400 میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
شماره تماس :46291403-021
منبع: مشاوره انتخاب رشته ارشد
:: برچسبها:
مشاوره انتخاب رشته ارشد ,
:: بازدید از این مطلب : 848
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0